Είμαι ο Χαράλαμπος Ματωνάκης

Είστε εργατολόγος, δικηγόρος ή οικονομολόγος;

Έχουμε δημιουργήσει ένα εργαλείο που θα κάνει τους υπολογισμούς σας πολύ ευκολότερους, θα αναβαθμίσει τη δουλειά σας και θα εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Θέλετε μια δωρεάν δοκιμή;

Συμπληρώστε τη φόρμα ή τηλεφωνήστε για να επικοινωνήσουμε και να έχετε δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό ή ένα demo για να κατανοήσετε πλήρως τι μπορείτε να πετύχετε με το Syntaksi Pro.


Σημείωση: Το Syntaksi Pro δεν διατίθεται σε ιδιώτες ούτε παρέχεται υποστήριξη-πληροφόρηση για ιδιωτικά ζητήματα συνταξιοδότησης.

Τηλεφωνικό κέντρο

211 800 4634 (μόνο για επαγγελματίες)

Διεύθυνση

  • Αθήνα: Πατησίων 215
  • Ηράκλειο: Πλατεία Ελευθερίας, Μέγαρο Ηλέκτρα

Ηλίας Σταθακόπουλος

Ο Κος Ματωνάκης είναι ο ορισμός του επαγγελματία που ακούει και κάνει τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες του ατόμου που έχει απέναντι του. Η εφαρμογή Syntaksi Pro που έχει δημιουργήσει, έχουν βοηθήσει τα γραφεία μας να μπορούν να υπολογίζουν με πολύ μεγάλο ποσοστό ακρίβειας το ποσό σύνταξης κάποιου ασφαλισμένου καθώς επίσης η δυνατότητα εισαγωγής σεναρίων μας βοηθάει στην ύπαρξη μιας ολοκληρωμένης εκτίμησης απέναντι στον πελάτη μας. 

Ουρανία Σαμπροβαλάκη

Ο κος Ματωνάκης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο της ασφάλισης και είναι πάντα εκεί όσες φορές τον χρειάστηκα. Πολύ βοηθητική και αποτελεσματική η πλατφόρμα του syntaksi.com, που πλέον χρησιμοποιώ τακτικά.

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
LL.M. Εργατικού Δικαίου 

Φωτεινή Μπρόφα

Εξαιρετική δουλειά, άριστη συνεργασία. Χρειαζόμουν εξατομικευμένη υπολογιστική εφαρμογή διαφορών συντάξεων που νόμιζα ότι δεν μπορεί να γίνει. Όχι μόνο έγινε, αλλά δημιουργήθηκε γρήγορα και ολοκληρώθηκε μετά από πολλαπλά τέστ και ελέγχους και λειτουργεί άψογα. Μειώνει τον χρόνο υπολογισμών από μία με μιάμιση ώρα που χρειαζόμουν πριν σε μόλις 10 λεπτά κατ άτομο. Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής, ο κ. Ματωνάκης ήταν διαθέσιμος άμεσα να βοηθήσει και να απαντήσει σε κάθε ερώτησή μου.

Δικηγόρος Αθηνών