Υπολογίστε συντάξεις του ΙΚΑ όπως οι επαγγελματίες  [ebook]

Το πρώτο βήμα εάν θέλετε να ασχοληθείτε με τον υπολογισμό συντάξεων του ΕΦΚΑ.

Ένα πρακτικό βιβλίο με μεθοδολογία 10 βημάτων και παραδείγματα για τον υπολογισμό συντάξεων του ΙΚΑ με το νέο ασφαλιστικό σύστημα.

16,45€ (15,5€ + 6% ΦΠΑ)

Θα μετεβείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα του μεταπωλητή GumRoad για άμεση αγορά

Από αρχάριος έως επαγγελματίας

Για νέους επαγγελματίες

Αποκτήστε μια δομημένη μεθοδολογία για τα πρώτα σας βήματα στον υπολογισμό συντάξεων, πριν αποφασίσετε να ψάχνετε νομοθεσίες και εγκυκλίους

Για ιδιώτες

Υπολογίστε τη σύνταξή σας με ρεαλισμό και ακρίβεια μόνοι σας, ή βάλτε τις βάσεις για μια πιο καλή και αναλυτική συνεργασία με έναν επαγγελματία του χώρου.

Για έμπειρους επαγγελματίες

Αποκτήστε ένα δομημένο οδηγό εκπαίδευσης του προσωπικού σας ώστε να πάρει τις πρώτες σωστές βάσεις.

Για ασφαλιστικούς πράκτορες

Μιλήστε για ιδιωτική σύνταξη με τους πελάτες γνωρίζοντας τις βασικές αρχές του συνταξιοδοτικού συστήματος σε βάθος και προσφέρετε καινοτόμες και ουσιώδεις υπηρεσίες.


16,45€ (15,5€ + 6% ΦΠΑ)

Αυτά που λείπουν από την αγορά

Εύκολη και κατανοητή γλώσσα

Χωρίς νομικούς όρους και περιττή θεωρία. Μόνο όσα χρειάζεστε στην πράξη

Πραγματικά παραδείγματα

Δείτε πως φαίνονται οι μαθηματικοί υπολογισμοί στα επίσημα έγγραφα του ΕΦΚΑ 

Εκτυπώσιμα template

Έτοιμα αρχεία pdf όπου μπορείτε να συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία με οργάνωση και συνοχή

Περιέχει οδηγίες για θεμελίωση;

Το αντικείμενό μας δεν είναι οι διατάξεις θεμελίωσης αλλά μόνο το υπολογιστικό σκέλος των συντάξεων. Για εκπαίδευση ή καθοδήγηση σε τέτοια θέματα θα πρέπει να αναζητήσετε κάποια άλλη λύση.

Γιατί να το αγοράσω και να μην ψάξω στο ίντερνετ;

Τίποτα από όσα γράφω στο βιβλίο αυτό δεν είναι μυστική ή περιορισμένη γνώση. Όλα μπορείτε να τα βρείτε εάν ψάξετε και διαβάσετε νομοθεσίες και εγκυκλίους που είναι διαθέσιμα δημοσίως. Θα χρειαστείτε περίπου 15-20 ημέρες αναζήτησης και μελέτης για να πάρετε μια πρώτη εικόνα.

Εναλλακτικά, με το βιβλίο αυτό θα κερδίσετε αυτό το χρόνο και στη συνέχεια θα έχετε μια βάση για να μελετήσετε τυχόν πιο εξειδικευμένα θέματα.

Γιατί μόνο για το ΙΚΑ;

Το να κατανοήσουμε τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης ενός μισθωτού του ΙΚΑ είναι το απαραίτητο βήμα για να προχωρήσουμε και στα επόμενα ταμεία. Δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω εάν δεν ξεκινήσουμε από εδώ.

Θα ακολουθήσουν και άλλα βιβλία;

Θεωρείστε αυτό το βιβλίο σαν ένα πρώτο βήμα μιας σταδιακής εκπαίδευσης. Τα επόμενα βιβλία θα είναι για τον ΟΑΕΕ και το ΟΓΑ, ενώ θα υπάρχουν προσθήκες για Δημόσιο και ΤΣΜΕΔΕ.

Γιατί ηλεκτρονικό και όχι έντυπο;

Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι κυρίως εργαλείο δουλειάς. Χρειαζόμαστε κάτι εύχρηστο, προσβάσιμο από παντού και με εύκολη δυνατότητα αναζήτησης.

Δυστυχώς η έντυπη μορφή αυτά δεν τα παρέχει. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το εκτυπώσετε, και για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιήθηκαν περιττά γραφικά και χρώματα.

Είναι σωστή η πληροφόρηση;

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια απλοποιημένη μορφή του Syntaksi Pro. Του μοναδικού επαγγελματικού συστήματος για υπολογισμό συντάξεων, που είναι δοκιμασμένο σε χιλιάδες υπολογισμούς συντάξεων από 10αδες επαγγελματίες στην Ελλάδα.

Είμαι ιδιώτης. Γιατί να μην πάω σε ένα δικηγόρο-λογιστή;

Φυσικά και μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας σε έναν επαγγελματία. Μια λίστα με επαγγελματίες υπάρχει εδώ. Ειδικά εάν έχετε και διαδικαστικά θέματα να συζητήσετε.

Το βιβλίο αυτό θα χρησιμεύσει μόνο εάν θέλετε να έχετε και μια καλή εικόνα από πριν για να μπορείτε να αξιολογήσετε οποιαδήποτε επαγγελματική συνεργασία

Μπορείτε να μου κάνετε εσείς τον υπολογισμό;

Εφόσον χρειάζεστε έναν πιο σύνθετο υπολογισμό με πολλά - διαφορετικά ταμεία ή παραμέτρους παρέχουμε την υπηρεσία της μεμονωμένης μελέτης χωρίς ανάγκη συνδρομής Syntaksi Pro

Υποστήριξη για νομικά θέματα ή ζητήματα θεμελίωσης δικαιώματος δεν παρέχουμε.